|  Pre6  |  bestuur van buiten  | voor de VvE  
'waar het om mensen gaat'

Dit is wat ik met Pre6 de VvE Beheerder bied

De VvE beheerder

Een aantal VvE beheerkantoren werpt zich bij bestuursproblemen zelf op als bestuurder. Vaak als ‘extra dienst’ vanuit een bestaande beheerovereenkomst. Veel meer VvE beheerkantoren zien hier echter van af. Immers: het is niet geloofwaardig om werk voor een VvE uit te voeren en op kwaliteit te controleren wanneer je als bestuurder daarvoor zélf de opdracht gaf. VvE beheerkantoren die hun werk onder het regime van de actuele BRL 5016 voor VvE beheerkantoren uitvoeren blijven hier verre van. 

Als geen ander weet u, dat een sterk en daadkrachtig neutraal bestuur noodzakelijk is voor doelmatig beheer. Ik bied u en de eigenaren met Pre6 een ervaren partij die hen zal helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Ik ben met Pre6 géén extern VvE beheerder en treedt ook niet in uw plaats. Ik kies positie naast het bestuur of, waar gewenst, als tijdelijk bestuurder. 

Met het opnemen van Pre6 in uw product portefeuille, levert u uw klant een extra service. Dat zal zeker gewaardeerd worden.

Interesse? Gebruik dan het contactformulier elders op de website. U wordt dan door mij gebeld of gemaild voor een eerste inventarisatie van uw wensen.