|  Pre6  |  bestuur van buiten  | voor de VvE  
'waar het om mensen gaat'

Dit is wat ik met Pre6 externe partijen van de VvE bied

De notaris en de VvE beheerder

Op het speelveld waar wet- en regelgeving, bouwkunde en financieel beheer samenkomen, stel ik de mens centraal. Het gaat immers om bewoners die met elkaar in elk geval één ding gemeen hebben: de verantwoordelijkheid om het gedeeld gebouw waarin men mede-eigenaar of gebruiker is in goede staat én leefbaar te houden. 

Dat vergt veel van een bestuur. Met mijn ruime ervaring op het gebied van VvE management haalt u tijdelijk een ervaren partij in huis die zal helpen bij het realiseren van de beoogde doelstellingen. Met Pre6 ben ik géén extern VvE beheerder en treedt ook niet in haar plaats. Ik kies positie naast het bestuur of, waar gewenst, als tijdelijk bestuurder.

Als adviseur of tijdelijk extern bestuurder van de VvE help ik u om de Vereniging van Eigenaars op te starten of het bestuursproces weer op gang te brengen. Bovendien zet ik mij gedurende mijn interim bestuursperiode in om voor bestuursfuncties capabele eigenaren op weg te helpen naar een formele kandidaatstelling. Mijn doel is om de vereniging qua bestuur uiteindelijk selfsupporting te laten zijn.       

Interessant voor u als notaris of VvE beheerder. Klik op de link of ga direct naar het contactformulier elders op de website. U wordt dan door mij gebeld of gemaild voor een eerste inventarisatie van uw wensen.