|  Pre6  |  bestuur van buiten  | voor de VvE  
'waar het om mensen gaat'

Over Pre6 en Hans van Holten

Met Pre6 nam ik – Hans van Holten – medio 2016 het initiatief om Verenigingen van Eigenaars weer op weg te helpen in geval van een bestuurlijk of strategisch probleem.

Mijn achtergrond is bouwkunde, economische bedrijfstechniek en NLP. Ik ben een gedreven ondernemer met 25 jaar bedrijfsvoering en elf jaar VvE Management achter me. Voldoende bagage om met anderen te delen. Kijk gerust eens op mijn LinkedIn pagina.

Ik werk bij voorkeur dáár waar het om mensen gaat. Mijn kerneigenschappen zijn:

  • analytisch
  • hoog inlevingsvermogen
  • in belangrijke mate gericht op veelal creatieve probleemoplossingen
  • vertrouwensman
  • docent en inspirator ‘van hoog tot laag’
  • humor

De Vereniging van Eigenaars is bij uitstek het instituut waar ik mij thuis voel. De VvE bindt mensen in een uitdaging om met elkaar zorg te dragen voor het gezamenlijk bezit. Een hele klus voor eigenaren én het bestuur van de VvE. 

Ik heb de laatste jaren gemerkt, dat bestuursleden van VvE’s soms best veel energie moeten steken in het realiseren van de door de vergadering van eigenaars vastgestelde taken en doelstellingen. Problemen te over. Zo zijn er ongewenst bewonersgedrag, belangenverschil tussen (groot) eigenaren, vrees voor aansprakelijkheid bij bestuursfuncties; het maakt het besturen van een VvE er niet eenvoudiger op.  

Ik ga u helpen om van de Vereniging van Eigenaars een succes te maken. Als adviseur en begeleider van het bestuur draag ik zorg voor het versterken van uw bestuurspositie. En daar waar nodig, treed ik tijdelijk op als statutair bestuurder. 

Als enthousiast NLP Master Practitioner wil ik mijn bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (Amsterdam) verworven vaardigheden inzetten, om u als bestuurder sterker te maken in uw functioneren. En met eigenaren die zich nog geremd voelen voor een bestuursfunctie, wil ik op speelse wijze aan de slag om belemmerende overtuigingen weg te nemen. 

 

Met kandidaten voor een bestuursfunctie of bestuursleden die een keer willen ‘sparren’ wordt bij voorkeur gewerkt vanuit de omgeving van waaruit ik opereer. Er zijn hier op ‘Schoonheten’ voldoende mogelijkheden om even los te komen van de dagelijkse routine. 

De dialoog die ik al wandelend op het landgoed met u wil voeren is op zich al een bevrijdende ervaring met ruimte voor nieuwe inzichten en energie. 

Trainen en coachen realiseer ik onder het label ‘Alterum’.

Ik weet mij tevens omringd door een select aantal eveneens gedreven en in VvE management ervaren specialisten die mij op afroep kunnen bijstaan bij het realiseren van onze doelen.

Interesse? Gebruik dan het contactformulier elders op de website. U wordt dan door mij gebeld of gemaild voor een eerste inventarisatie van uw wensen.