Professioneel VvE management in Nederland

Contact opnemen

Versterk uw VvE management

Met Pre6, opgericht door Hans van Holten medio 2016, richt ik me specifiek op het ondersteunen van Verenigingen van Eigenaars bij bestuurlijke en strategische uitdagingen.

 

Mijn achtergrond omvat bouwkunde, economische bedrijfstechniek en NLP. Met 25 jaar ervaring als ondernemer en 11 jaar in VvE Management, deel ik graag mijn kennis en expertise. Voor meer details, bekijk mijn LinkedIn-profiel.

 

Ik werk bij voorkeur op het menselijke vlak, met sterke analytische vaardigheden, empathie, en een focus op creatieve probleemoplossingen. Vertrouwenspersoon, mentor, en inspirator voor iedereen, met een vleugje humor.

De VvE vertegenwoordigt voor mij de uitdaging om gezamenlijk zorg te dragen voor gedeeld bezit. Ik begrijp dat bestuursleden vaak veel energie moeten steken in het realiseren van taken en doelstellingen, met diverse uitdagingen zoals ongewenst gedrag van bewoners en belangenconflicten tussen eigenaren.

 

Mijn missie is om uw VvE succesvol te maken. Als adviseur en begeleider versterk ik uw bestuurspositie en treed ik indien nodig tijdelijk op als statutair bestuurder. Als enthousiast NLP Master Practitioner ben ik goed uitgerust om u te ondersteunen en belemmerende overtuigingen bij bestuursleden weg te nemen.

 

Bij voorkeur werk ik vanuit mijn omgeving op 'Schoonheten', waar we kunnen sparren en trainen onder het label 'Alterum'. Ik werk samen met ervaren specialisten in VvE management om onze doelen te bereiken.

Pre6

Neem vandaag nog contact op voor advies en ondersteuning.

Contact